Werken bij Novamedia
Werken bij BookSpot

BookSpot is dé plek voor boeken

Wat is er mooier dan een boek? Bij elke passie, levensvraag en interesse past minstens één exemplaar. Iemand kan zich gezonder lezen, meer willen voorlezen of in het leven van zijn idool duiken. BookSpot speelt hier actief op in, en biedt verrassend passende boeken en content. Zodat iedereen de lezer in zichzelf ontdekt. Vanuit onze liefde voor boeken hebben we een plek gecreëerd, om lezen bereikbaar te maken voor iedereen: BookSpot, de online boekwinkel.

Méér dan een boekwinkel

Om te beginnen vind je bij BookSpot alle boeken. Themalijsten, cadeauzoekers, leestips, persoonlijk advies en te gekke meet & greets maken ons bovendien de beste plek om boeken te ervaren. Op ons platform BookSpotters.nl kunnen lezers met elkaar discussiëren, elkaar helpen kiezen, tips geven of advies vragen. Voor fans van ieder genre zijn onze genreshops een beleving; hier bieden we naast boekenadvies ook muziek, films, series, merchandise, blogartikelen en interviews. Met één doel: inspireren.

BookSpot & Novamedia

De liefde voor boeken delen we met moederbedrijf Novamedia. Samen werken we keihard aan ons doel: uitgroeien tot dé boekenautoriteit van Nederland en Vlaanderen. Novamedia is bedenker en eigenaar van diverse merken en loterijformats, waaronder de Postcode Loterij. Dankzij die formats is tot en met 2016 een totaalbedrag van ruim 7 miljard euro geschonken aan duizenden goede doelen en maatschappelijke initiatieven wereldwijd. Naast BookSpot werken ook boekhandel Scheltema en Uitgeefgroep Nieuw Amsterdam onder de Novamedia-paraplu.

Werken bij BookSpot

BookSpot wil de nummer 1 partner zijn voor lezers, niet-lezers, schrijvers en alle andere mensen die ook maar iets met boeken hebben. We willen bekende en minder bekende boeken een podium bieden en zorgen dat ze gelezen worden, met unieke activiteiten, klantinteracties en kanalen. We zijn een pittige organisatie met een prachtige missie: meer mensen aan het lezen krijgen. Bij BookSpot kennen alle functies veel vrijheid en verantwoordelijkheid – samen met jou kunnen we het verschil maken.
Gaat er iets kriebelen? Kijk dan bij onze vacatures of neem voor een open sollicitatie contact op met mascha.depoel@bookspot.nl

Actuele vacatures bij BookSpot

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures bij BookSpot.

Kijk op de pagina vacatures of er bij Scheltema, Nieuw Amsterdam of Novamedia een uitdaging is
of geef je op voor het Job Alert om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.