Testimonial Novamedia
Testimonial Novamedia

Karlijn Ooms

Personal Assistent van Boudewijn Poelmann

In 2010 kwam ik terecht bij de Goede Doelen Loterijen als medewerkster bij de afdeling Ledenservice. Ik was op zoek naar een bijbaan bij een leuke organisatie voor naast mijn studie. Een leuke organisatie bleek het inderdaad te zijn, want vijf jaar later, zit ik er nog steeds!

Sinds kort werk ik officieel niet meer voor de Goede Doelen Loterijen, maar voor het moederbedrijf Novamedia. En met net zoveel plezier! Het is ontzettend gaaf om te zien hoe er naast de loterijen in Nederland ook succesvolle loterijen in het Groot-Brittannië en Zweden zijn opgebouwd. Het mooie aan Novamedia vind ik dat het een organisatie is met lef. Het staat nooit stil. Altijd worden er kansen gezien om de wereld net een beetje mooier te maken. Niet alleen met de bijdrage van de Goede Doelen Loterijen aan de goede doelen, maar ook door het informeren van de burger via de Uitgeverij Nieuw Amsterdam, de Wereldbibliotheek, Bas Lubberhuizen, ECI en Scheltema.

Vanuit mijn functie heb ik contact met werknemers van veel verschillende afdelingen. Gedreven en enthousiast zijn twee eigenschappen die ik typerend vind voor mijn collega’s. Iedereen is zich er duidelijk van bewust hoeveel moois we kunnen bereiken met z’n allen.

Actuele vacatures bij Novamedia

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures bij Novamedia.

Kijk op de pagina vacatures of er bij BookSpot, Scheltema of Nieuw Amsterdam een uitdaging is
of geef je op voor het Job Alert om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.