Werken bij ECI.nl
Werken bij ECI

Werken bij ECI.nl

Het begon allemaal in 1967. Het jaar waarin we startten als boekenclub. Maar de afgelopen jaren veranderden we in een heus e-commerce bedrijf. Een met een grote liefde voor boeken. En dat is nog maar het begin: sinds februari 2014 heeft eci in Novamedia een nieuwe moeder met diezelfde grote liefde. We investeren volop, met maar één doel: uitgroeien tot dé online boekhandel van lezend Nederland en Vlaanderen. Waar je gewoon boeken kunt kopen zonder lid te worden en waar je trouw beloond wordt met 20% korting.  Jaarlijks vliegen miljoenen boeken en eBooks over onze online toonbank, en evenzoveel cd’s, dvd’s en games trouwens.
 
 
Bij eci is veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. En Novamedia is een media- en marketingbedrijf met een maatschappelijke missie. Een wereld die gebaat is bij sterke maatschappelijke organisaties. Daar geloven we allebei in. Novamedia is bedenker en eigenaar van diverse merken en loterijformats, waaronder de Postcode Loterij. En dankzij die formats is tot en met 2016 een totaalbedrag van ruim 7 miljard euro geschonken aan duizenden goede doelen en maatschappelijke initiatieven wereldwijd. De verbindende en verrijkende kracht van lezen en is voor Novamedia de reden waarom zij actief is op het boeken- en uitgeefvlak. En niet op de laatste plaats is zij eigenaar van online boekwinkel eci, boekhandel Scheltema te Amsterdam en van Uitgeefgroep Nieuw Amsterdam, bestaande uit de uitgeverijen Bas Lubberhuizen, Fontaine Uitgevers, Nieuw Amsterdam en Wereldbibliotheek.

Wat bieden wij?
 
Wij bieden je een verantwoordelijke functie met veel vrijheid binnen een dynamische organisatie met een prachtige missie. Bij ECI creëren we met elkaar een lees-, schrijf-, kijk- en luistercultuur, een die we het liefst generatie op generatie doorgeven. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een referentiecheck en/of een integriteitscheck, kunnen deel uitmaken van al onze sollicitatieprocedures. Uiteraard vragen wij hiervoor vooraf jouw toestemming.

Werk jij graag mee aan de herpositionering en groei van eci? Dan zoeken wij jou!